Dopřejte si kvalitní tabák


Znáte vodní dýmku?
Vodní dýmka je proslulá hlavně v Egyptě nebo Maroku, ale jistě jste si ji někdy dali už i v České republice. I když k nám přišla už dávno, její popularita roste hlavně poslední roky. Dýmka je symbolem přátelství a pohody, a lidé si ji hodně dávají nejen v čajovnách, ale i doma. Zajít si do čajovny nebo baru a dát si k dobrému pití i kvalitní vodní dýmku je příjemně strávený čas. A proč si občas jen tak neodpočinout u dobré dýmky, která je dokonce povolená už od 15 let, i když obsahuje nikotin? Jistě vám neuniklo že čajovny a podobné podniky bývají plné mladých lidí, kterým určitě ještě 18 nebylo.

kouření dýmky

Příprava dýmky v domácích podmínkách není tak složitá jak by se mohlo zdát. Stačí si koupit vodní dýmku, kterou si můžete vybrat celou a nebo si vybrat jednotlivé komponenty. Základem každé vodní dýmky je váza, do které se dává voda. Musí jí být tolik, aby se do ní z většiny ponořilo tělo dýmky, protože jedině s dostatkem vody se bude dýmka dát použít a bude správně fungovat.

Při výběru dýmky nesmíte zapomenout na dvě nejdůležitější věci – tabák a uhlíky. Ideální jsou kokosové uhlíky, které se zahřívají déle, ale vydrží déle. Co se týče tabáku, jistě budete chtít nejlepší tabák do vodní dýmky. Existuje několik výrobců, kteří nabízí opravdu lahodný tabák. Zkuste třeba ledové jablko nebo borůvku, chutě jsou plné a výrazné. Díky hustému dýmu si užijete spoustu zábavy.

vodní dýmka

Do vodní dýmky patří jedině speciální vlhčený tabák, který je ideální roztrhat na drobné kousky. Díky tomu se spotřebuje všechen tabák, který do korunky dáte. Myslete na to že dýmka vydrží zhruba hodinu až hodinu a půl podle velikosti a množství tabáku. Pokud byste si připravili tabáku příliš, nebude se dýmka dát kouřit a bude vás bolet v krku. Při dodržování zásad pro kouření dýmky si jistě užijete požitek z kouření na maximum.